Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Sonuçlar
Aidatlar hakkında duyuru

Sevgili köylülerimiz,
Derneğimiz aracılığı ile yardıma muhtaç ailelere ulaşıyoruz ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ve bunu en aslî görevimiz olarak kabul ediyoruz.Derneğimize diğer yapmayı planladıklarımız arasında da daha önce yaşanan hırsızlık olaylarına karşı daha güvenli bi hale gelebilmesi için kepenk sistemi ile önüne geçmek ve daha iyi bir görüntü oluşturmak istiyoruz. Onun akabinde çay ocağımızın daha sağlıklı daha verimli hizmet edebilmesi için yerinin değişmesi gibi derneğimizi gelen misafirlerimize karşı daha güzel bir ortam yaratmak amacındayız. Tüm bunların gerçekleşebilmesi için siz üyelerimizin aidatlarını yatırmasını rica ediyoruz. Bu hususa binaen yeni üye kaydı da bizler için çok önem arz eden konulardan birisi. Derneğimize katılacak olan yeni üyeler ve onların ödeyeceği aidatler ile yapacağımız hizmetleri daha kapsamlı ve daha güzel bir şekilde sizlere aktaracağız. Lütfen aidatlarınızı baydarlidernegi.com adresinden kontrol edin ve lütfen ödemelerini gerçekleştiriniz.
Teşekkürler,
Baydarlı Dernek Yönetimi